zondag 8 augustus 2010

Zaterdag en Zondag, 7/8 augustus 2010

Hallo iedereen,

Om half tien 's morgens was het dan zover, de taxibus kwam ons ophalen om aan ons grote avontuur te beginnen, waar we allen best zenuwachtig voor zijn.
Een uurtje later komen we aan in Zaventem waar we meteen de andere vier koppels ontmoeten. Samen hebben we ingecheckt wat gedronken en gegeten en rond twee uur zijn we de lucht ingegaan.
Na een lange en vermoeiende reis; Yeline wilde niet slapen en ikzelf had nogal last van het vliegen zijn we rond half 7 's morgens (Chinese tijd) in Beijng aangekomen.
Het was leuk om mevrouw Wanyu weer te ontmoeten en ze was helemaal weg van Yeline; om de beurt werden we door mevrouw Wanyu begeleid voor onze binnenlandse vlucht. Wij moesten nog een vijftal uur wachten en hebben dat  in een restaurant gedaan, samen met mevrouw Wanyu, die heel wat Chinese kinderspelletjes heeft gespeeld met Yeline.
Om 11 uur hadden we de binnenlandse vlucht waar Yeline al voor het opstijgen als een blok in slaap viel. Twee uur later landden we in Zeijang, waar we vrij snel onze koffers hadden en op zoek konden gaan naar onze begeleider Allen die ons keurig stond op te wachten.
Rond half drie waren we in het hotel waar we meteen de koffers hebben weggezet en in ons bed zijn gekropen omdat we nauwelijjks tijdens de reis hadden kunnen slapen. Na een paar uur slaap waren we wat opgeknapt en zij we kort Hangzhou gaan ontdekken en hebben ook een hapje gegeten. We verbaasden ons wederom over het drukke en hectische verkeer. Hangzhou is een zeer grote en welvarende stad waar veel rijkdom heerst, we hebben tot nu toe nog geen armoede kunnen ontdekken maar zijn ervan overtuigd dat deze er wel is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten