dinsdag 10 april 2007

We hebben bericht van de Jeugdrechtbank

Beste allemaal,


Dinsdag 10 april bericht ontvangen van de Jeugdrechtbank te Antwerpen dat het verslag van het maatschappelijk onderzoek bij de griffie is neergelegd en dat we tot 20 april de tijd hebben om dit in te zien. Dus dan volgende week maar eens op weg naar Antwerpen.

Ook worden we opgeroepen om donderdag 10 mei om 9.00 u. te verschijnen in de Raadkamer van de zitting van de Rechtbank; we moeten dan maar afwachten wat de uitspraak van de rechter zal zijn; wel of niet geschikt als adoptieouders!
We zijn benieuwd.

Op woensdag 18 april zijn Johan en ik naar de Jeugdrechtbank in Antwerpen geweest om het verslag in te lezen van het maatschappelijk onderzoek. Een hoop informatiedie erin stond, herkende we al van de vorige keer. Maar bij alles was er een aanvulling gekomen over hoe op dit moment de stand van zaken is bij ons thuis. Dat ons leven totaal is veranderd met Yeline, dat wij elkaar nu op een andere manier hebben leren kennen, namelijk als ouders. Yeline een hele grote rol in ons leven speelt, we het voor haar heel belangrijk vinden dat er voor haar een zusje of broertje komt om later niet alleen te zijn. Dat ik Johan wel een 'gekke' papa vind en Johan mij een liefdevolle mama vindt enz.

Ik kan het hele verslag niet anders omschrijven dan erg en alleen maar positief, we zijn dus nu wel benieuwd naar de uitspraak die de rechter gaat doen over ons op 10 mei.

Wordt vervolgd dus....
Angelique