woensdag 29 juni 2011

Juni 2011



Lieve en beste lezers,

Li-Ran heeft deze maand weer een heleboel beleefd en meegemaakt.







Zaterdag 4 juni werd grote zus Yeline 6 jaar en hebben we haar kinderfeestje en de volgende dag het familiefeest gevierd. Li-Ran kon gezellig meedoen en heeft er dan ook enorm van genoten. Wel vond het moeilijk dat alle cadeautjes voor Yeline waren en niet voor hem.







Zaterdag 11 juni hadden we straatfeest van het Dreveneind met een bbq erbij. Li-Ran heeft daar heerlijk gespeeld met alle kinderen uit de straat. Hij liep naar alle mensen uit de straat toe, babbelde wat en ging weer spelen. Ze vonden hem een guitig mannetje.







Zondag 12 juni zijn we met opa en oma uit eten geweest omdat ze 45 jaar getrouwd waren, dit was voor Li-Ran eigenlijk de eerste keer. Hij heeft zich dan ook bijzonder goed gedragen en heerlijk zitten smullen van la dat lekkers want dat doet hij heel graag hoor lekker eten en snoepen.







Maandag 13 juni (Tweede Pinksterdag) zijn we naar Arthur zijn verjaardag geweest omdat hij 2 jaar werd. Het was daar erg gezellig, alleen was het jammer dat Yeline ziek werd die dag en we dus op tijd weer naar huis moesten gaan.



Donderdag 16 juni mochten we met papa zijn werk naar speeltuin Het Vrouwenhof om te spelen en te eten. Helaas was het die dag regenachtig maar daar trok Li-Ran zich niets van aan en ging samen met zijn zus de grote speeltuin verkennen.



Zondag 19 juni was het schoolfeest bij Li-Ran op school en moest hij optreden als meneerke uit de tv serie Het Liegebeest. Hij deed dit heel goed en iedereen vond hem zo goed staan met die stoere zonnebril.
Ook was het vaderdag maar onze papa was fietsen in de Veluwe en daar hadden we dus geen omkijken naar. Wel nog even naar opa geweest die bij oma in het ziekenhuis was.



Zondag 26 juni was het wederom de reunie van de China zusjes van Yeline, die inmiddels ook de zusjes van Li-Ran zijn geworden. Hij werd daar verrast met een Cars bal en heeft met de meisjes en jongens heerlijk in de tuin gespeeld. Ook het zwembad in zijn nakie met de meisjes was een groot succes.
's Avonds zijn we nog even naar het ziekenhuis geweest om oma veel sterkte te wensen voor haar spannende operatie, die gelukkig goed verlopen is.



Maandag 27 juni wss het erg warm en heeft Li-Ran lekker gezwommen met Yeline in het nieuwe zwembad.



Woensdag 29 juni was mama jarig en werd door Li-Ran, Yeline en papa verrast met een heerlijk ontbijtje op bed, cadeautjes en een mooi verjaardagslied werd er gezongen.

Donderdag 30 juni moest Li-Ran alleen de ochtend naar school en heeft afscheid genomen van zijn juf Christel waarvoor hij nog iets maakte. De vakantie is dan eindelijk begonnen.
's Middags mocht hij komen feestvieren bij Annefleur omdat ze 6 jaar werd die dag. Heerlijk even spelen in de speeltuin.

Angélique