vrijdag 28 januari 2011

Januari 2011


Lieve, trouwe lezers,

Weer een korte nieuwe update van onze boef.



Li-Ran is al gewend dat mama er vaker niet is vanwege haar werk, bij papa, oma en opa blijven vindt hij prima. Wel is hij iedere keer weer blij dat mama thuis komt en papa vraagt zich weleens af of Li-Ran nog een ander woord dan mama kent.

Donderdag 6 januari zijn we samen met Karin, Mirte, Sem en Tim naar Ballorig geweest en de kinderen hebben daar heerlijk gespeeld.



Zaterdag 8 januari zijn we bij de familie Naudts op bezoek gegaan en hebben daar heerlijk gegeten. Li-Ran voelde zich er meteen thuis.



Zondag 9 januari hebben we De Bakkersmolen bezocht en Li-Ran vond dit zeer interessant.





Deze maand is Li-Ran gestart met vier ochtenden naar school en hij vindt het nog steeds geweldig en doet het supergoed op school. Zijn taal gaat met sprongen vooruit, zingt goed verstaanbare liedjes en is heel sociaal naar andere kinderen toe.
Het zuiver worden laat nog even op zich wachten, maar daar maakt de school geen probleem van.

Li-Ran is al een keer een hele dag naar school geweest met overblijven en al een keer naar de nabewaking geweest. Met zijn grote zus vindt hij dat totaal geen probleem.



Li-Ran is op dit moment 92 cm lang en weegt 14,2 kg. Het zit een klein beetje onder de gemiddelde lijn, maar we zijn heel erg tevreden.



Zondag 16 januari heeft Li-Ran voor het eerst kennis gemaakt met het paard van tante Moniek, Voilá. In eerste instantie was hij wat bang, maar dat was snel over; hij heeft zelfs op het paard gereden samen met Yeline.



Inmiddels gaat Li-Ran één keer in de week bij opa en oma slapen en dat gaat prima.

Woensdag 19 januari kreeg Li-Ran zijn eerste prikken van dokter Jan en vond dit niet leuk; hij heeft heel erg gehuild en ik moest hem goed vasthouden. Hij was niet boos op dokter Jan en kreeg als beloning een echte spuit, waar hij nu nog steeds mee rondloopt.
De volgende ochtend deden zijn bovenbeentjes erg pijn en kreeg hij behoorlijke koorts. Na een dag was het gelukkig weer verdwenen.



Zondag 22 januari zijn we met z'n allen lekker gaan zwemmen in De Schelp en Li-Ran en Yeline vonden dit geweldig. Ook wijzelf hebben hier enorm van genoten.



Het slapen van Li-Ran gaat goed, nauwelijks 's middags een middagdutje en 's nachts meer dan de klok rond. Wel nog steeds de nare dromen waar we wakker van worden, maar ik krijg het idee dat ze toch wat aan het afnemen zijn.



Ter afsluiting van de maand zijn we met z'n allen nog een keer naar Ballorig geweest, ook met ome Christ-Jan en tante Moniek. De kinderen vinden het daar geweldig om te spelen.

Alles verloopt lekker en soepel met Li-Ran en met ons.

Helaas kregen we aan het eind van deze maand het bericht dat oma erg ziek is en de vraag is of ze nog wel beter kan worden.

Liefs Angélique en co.