donderdag 2 september 2010

Korte update Li-Ran




Beste, lieve lezers,

nog maar een week zijn we thuis en het lijkt wel of Li-Ran altijd al bij ons is geweest. Toen we vorige week thuis kwamen, is hij meteen met Yeline met het keukentje gaan spelen. Het is allemaal heel vertrouwd en Li-Ran heeft dan ook al echt zijn draai gevonden.




Hij eet, drinkt en slaapt goed, al geeft hij voor het slapen wel een kort protest met een heftige huilbui van maximaal 5 minuten. Wanneer hij zijn zin niet krijgt, kan hij wel eens een woedeaanval krijgen door zich te laten vallen op de grond en met zijn voeten te stampen. Hij is immers twee en in de fase van NEE!



Li-Ran is heel graag buiten, de dieren vindt hij geweldig en vertelt hele verhalen in het Chinees. Hij begrijpt alles wat je tegen hem zegt en soms neemt hij je mee om iets duidelijk te maken. We zijn bij Yeline op school gaan kijken en dat vond hij geweldig; we hebben hem dan ook meteen ingeschreven en na de herfst mag hij al naar school. Hij is zeer zelfstandig en wil graag alles zelf doen, eten kan hij als de beste maar dan ook nog keurig netjes.



We beginnen nu een beetje in het ritme te komen, maar het is best wennen met z'n viertjes samen; er moet goed gepland worden en vaker rekening met elkaar gehouden worden, maar dat went snel genoeg.
We gaan nog een lange tijd van elkaar en lekker thuis genieten.



Groetjes van een zeer trotse mama

Thuiskomst

Beste lezers,



Vorige week zijn we dan terug aangekomen op Zaventem waar oma en opa ons met een groot spandoek stonden op te wachten. Maar ook Katja en Annefleur waren van de partij met een eigengemaakt spandoek. We vonden dit superleuk.



Thuis aangekomen stonden ons nog meer verrassingen te wachten, Nellie en pa en ma stonden ons op te wachten met een lekker ontbijt, koffie en appeltaart. Ook was ons huis binnen en buiten versierd en er lagen al een heleboel felicitatiekaarten, cadeautjes en bloemen op ons te wachten. Wat een super thuiskomst, dank jullie wel allemaal!

Groetjes Johan, Angélique, Yeline en Li-Ran.





Augustus 2010



Lieve mensen,

jullie waren gewend om iedere maand een update over onze lieve dochter Yeline te krijgen. Maar aangezien ze nu inmiddels 5 jaar oud is en haar eigen leventje aan het leiden is, willen we haar meer privé gaan geven. We gaan nu voorlopig verder met een update van Li-Ran iedere maand. Hierbij zullen jullie ook nog wel foto's van Yeline zien passeren.
Dit zijn de laatste foto's van Yeline met de traktatie voor haar klas omdat ze een broertje heeft gekregen. Ze is overigens met veel plezier weer met school gestart en is nu een oudste kleuter.





Groetjes van mama Angélique