vrijdag 25 juni 2010

Juni 2010



Beste lezers,

tussen alle hectiek door ook nog even een korte update over onze keizerin Yeline met veel foto's dit keer.



Op vrijdag 4 juni mocht Yeline vijf kaarsjes uitblazen. Ze besefte heel goed dat ze jarig was en wat dat dan precies betekende. Papa en mama hadden speciaal vrij genomen, op school vierde ze haar verjaardag en juf Caroline heeft daar wat foto's van genomen. Ook kwam birthday beer van school bij ons een weekendje logeren en moest mama alle belevenissen in een schriftje schrijven met een paar mooie foto's erbij. Op Yeline haar verjaardag kwamen opa en oma en ome Christ-Jan en tante Moniek. Ze kreeg oa. een skateboard, een hangmat en een waterpistool. In juli vieren we de verjaardag samen met de familie en vrienden.





Dezelfde avond hadden we nog een keer feest omdat een tante en oom van mama 50 jaar waren getrouwd, ook daar kreeg Yeline wederom cadeautjes.
Ook heeft ze een heleboel kaarten gekregen.





Zondag 6 juni vertrok papa voor een weekje op vakantie met de motor naar Italie en Yeline heeft hem heel erg gemist toen, maar dat was wederzijds.



Maandag 7 juni kwam Poppe, het buurmeisje van verderop voor het eerst op Yeline passen zodat papa en mama samen konden gaan sporten. Dit is heel goed gegaan en Yeline kijkt er iedere keer weer naar uit.



Woensdag 9 juni vierde Yeline haar eerste kinderfeestje en dat was heel erg leuk. Tante Moniek was de grote organisator en we hebben cadeautjes verstopt en gevonden, taartjes versierd, buiten spelletjes gedaan o.a. snoep happen en lekker pannenkoeken gegeten die door oma gebakken waren. Yeline kreeg ook deze dag veel cadeautjes o.a. gezelschapsspelletjes.


Woensdag 16 juni mocht Yeline mee naar de adoptiedienst om de foto van Li-Ran op te halen. Eerst reageerde ze wat teruggetrokken maar in de loop van de tijd is dit al beter geworden. Hierna zijn we samen een knuffel voor hem gaan uitzoeken.
Op dit moment voelt Yeline zich echt al een grote zus.

Donderdag 17 juni mocht Yeline beschuit met muisjes op school trakteren.



Zondag 20 juni was het schoolfeest, het thema was beestenboel en Yeline mocht een bijtje zijn. Ze deed het dansje erg goed mee.
Hierna zijn we allerlei spelletjes gaan spelen. Ter afsluiting lekker gegeten want het was immers ook vaderdag.




Woensdag 23 juni mocht Yeline gaan zwemmen bij een meisje uit haar klas Jonne en dit vond ze heel leuk.

Zaterdag 26 juni is Annefleur een hele dag bij ons komen spelen omdat haar papa en mama aan het verhuizen zijn. Het was lekker weer en dus hebben de meiden genoten.



Dinsdag 29 juni op de verjaardag van mama was het de laatste schooldag voor Yeline. Ze heeft samen met mama afscheid genomen van de lieve juf Caroline.
's Avonds feesten we nog wat en komt Annefleur bij ons logeren. De volgende dag woensdag 30 juni werd Annefleur 5 jaar en hebben dat een beetje bij ons gevierd.

Dat was het weer voor deze maand,

groetjes Angélique

We reizen op 7 augustus a.s. naar onze kleine keizer

Beste lezers,

Op 7 augustus 2010 om 13.50 uur vertrekken we van vliegveld Zaventem naar Beijing Airport in China.

We arriveren terug in Brussel op 26 augustus om 06.20 uur. (Gaaaaap)
Ons vluchtnummer is HU 492 heen en HU 491 terug.
We vliegen met Hainan Airlines.

Het wordt steeds spannender !!!

Groetjes

Johan, Angelique en Yeline.

Waar is Li-Ran nu ?


Beste allemaal,

Li-Ran verblijft momenteel in het Childrens Welfare Institute in Wenzhou, dat precies onder Sjanghai ligt.

Hieronder een aantal kaartjes van de streek en foto's van het weeshuis.

Groetjes

Johan, Angelique en Yeline.







Joepie!!! We hebben een zoontje en broertje

Beste allemaal,

Zoals jullie wellicht wisten hadden we al een adoptiekindje uit China, Yeline.
Yeline is ondertussen al 5 jaar en we hadden nog graag wat gezinsuitbreiding gewild.

Na heel lang wachten kwam er toch nog heel onverwacht een telefoontje van de adoptiedienst Ray of Hope.

Het doet ons deugd jullie te kunnen melden dat we (officieel) sinds gisteren de trotse ouders zijn van onze zoon:

Li-Ran Zhi Wenzhou (roepnaam: Li-Ran)
Geboren 28 april 2008 in de provincie Zhejiang (China)

Li-Ran is na 2 weken bij zijn biologische ouders verbleven te hebben, te vondeling gelegd in 2008 en gevonden door een politieagent in het park, die hem naar het weeshuis bracht.

Alles is in een stroomversnelling gekomen en waarschijnlijk reizen we reeds op 7 of 14 augustus af naar China om daar 19 dagen te verblijven en Li-Ran mee terug naar huis te nemen.

We blijven jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen, via onze weblog: http://childofchina.blogspot.com, Ook als we straks in China zitten…..

Johan, Angélique en Yeline

PS: kun je geen genoeg krijgen van alle informatie over Li-Ran of mis je informatie, klik dan hiernaast op de link (hyperlinks rechtsboven) : "Meer info over Li-Ran".

Deze link is password protected, als je de gebruikersnaam en password wilt hebben om in te loggen, stuur dan even een mail naar dobermannvriend@hotmail.com met als onderwerp: verzoek adoptie-password, je krijgt hem dan per omgaande toegestuurd.