dinsdag 27 december 2011

December 2011



Beste lezers,

Ten eerste de aller aller beste wensen voor 2012 in een goede gezondheid.

Het was weer een drukke maand, maar voor wie niet.



We hebben dan ook veel gedaan en samen beleefd, maar vooral veel gefeest en genoten van elkaar tijdens de Kerstvakantie.

Zaterdag 4 december vierden we met opa, oma, Ome Christ-Jan en tante Moniek Sinterklaas en Li-Ran is enorm verwend door de Goedheiligman. Vooral de vele auto's en alles van Cars is toch wel zijn favoriete speelgoed.



Op gesprek geweest bij juf Caroline en Li-Ran doet het heel goed op school, hij is vaak te vinden op de blokkenmat en ook knutselen doet hij erg graag en is daarmee erg snel klaar. Ook de vele versjes en liedjes kan hij enorm goed onthouden.
Het is trouwens toch frappant wat hij allemaal kan onthouden dat is ongelofelijk; iets wat al een hele tijd gelden is gezegd, weet hij precies na te vertellen.



De Kerst hebben we samen gevierd met opa en oma en ook nog een dagje met Ron, Sophie en May-Lin. En dat was heel erg leuk. Ook op school had hij Kerst mogen vieren.



Dan is hij volop bezig geweest met zijn nieuwjaarsbrieven op te zeggen en is hij Nieuwjaarke zoete gaan zingen samen met papa en Yeline in de straat.





Jan, Katja, Annefleur en Arthur zijn op visite geweest en wij zijn ook nog bij vrienden op visite geweest bij Paul, Helga, Wesley en Landuan.



Groetjes