dinsdag 27 september 2011

September 2011



Beste lezers,

het is weer een drukke maand geweest voor Li-Ran.

Donderdag 1 september is hij dan gestart in het tweede kleuterklasje en is niet meer de kleinste van de school. Hij heeft het heel erg naar zijn zin bij juf Caroline en Stien is zijn grote vriendin.
Hij heeft al een keer boterhammen op school gegeten en is al een aantal keer bij de voorbewaking geweest. En Li-Ran vindt alles gewoon oké.



Iedere donderdagavond gaat hij logeren bij oma en opa en dit is een groot feest voor hem. Opa is zijn grote vriend en met oma knuffelt hij erg graag.

Woensdag 14 september zijn we samen met opa op controle geweest voor zijn hartje. De ECG was niet helemaal in orde en dus moeten we hem nu wat extra in de gaten houden. De laatste tijd is hij ook meer moe en niet zo actief meer. Op school zit hij vaak in de kring te duimen wat hij daarvoor eigenlijk niet deed.
We blijven alert. Ook de juf let hier goed op.



Grote vriend Lucas is nog komen spelen en Li-Ran mag dan altijd heel gezellig meedoen.

Zondag 18 september zijn we bij May-Lin gaan spelen en haar mama Sophie en papa Ron. Li-Ran mocht met de houten trein spelen en samen met de twee meisjes boven spelen, dat was leuk en een beetje spannend.

Dinsdag 20 september was het kermis op het dorp, op school was hij al een keer in de draaimolen geweest en die middag is hij samen met opa en oma de kermis gaan bezoeken. Vooral de botsauto's waren zijn favoriet, hij heeft hier samen met opa ingezeten. Maar het ging toch wel erg hard en dat was wel wat eng.

Woensdag 21 september waren de kinderen vrij van school en zijn we gezellig een dagje naar De Efteling geweest. We boften want het was niet druk en we hadden zalig weer.
Li-Ran heeft zijn ogen uitgekeken, vooral het sprookjesbos vond hij het einde maar de donkere dingen waren te eng voor hem.
Het was een leuke maar zeer vermoeiende dag.



Zondag 25 september zijn we bij Arthur en Annefleur gaan spelen en bij mama Katja en papa Jan. Ook kwamen daar Noa-Li en mama Marie-Paul en papa Rik op visite. Het was die dag geweldig weer en we zijn de hele middag lekker buiten geweest, hebben heerlijk gespeeld en gegeten.

Tot oktober!

Groetjes Angélique