maandag 29 augustus 2011

Augustus 2011

Beste lezers,

de laatste vakantiemaand is voor Li-Ran weer voorbij gevlogen.
Een maand waarin hij weer een hoop heeft gedaan en beleefd.

Maandag 1 augustus kreeg Li-Ran voorlopig voor de laatste keer zijn prik van dokter Jan; hij probeerde heel flink te zijn, maar moest toch wel huilen door die gemene prik in zijn bovenbeen.



Donderdag 4 augustus mocht Li-Ran met tante Moniek en ome Christ-Jan mee naar Blijdorp en ook nog met de trein. Dit is een heel groot voor feest voor hem en zijn zus geweest. Ze mochten daar ook blijven logeren.

Woensdag 10 augustus mocht hij wederom mee met ome Christ-Jan en tante Moniek naar de speeltuin en het maisdoolhof in De Bosrust. Li-Ran is zelfs helemaal met zijn loopfiets daarvan terug gekomen.

Hij is supersnel met zijn loopfiets en gaat ook mee met de fiets wanneer mama gaat hardlopen en dat vindt hij leuk want hij is natuurlijk veel sneller dan zijn mama.



Zondag 14 augustus kwam Anne-Li bij ons op visite samen met haar mama Annick, papa Luc en grote neef Stijn.
Li-Ran en Yeline kregen als cadeau een geweldige stoel om tv in te kijken; een schot in de roos uiteraard.
Het was heel gezellig om elkaar weer eens te zien want dat was bijna al een jaar geleden. Vorig jaar zaten we immers bijna de hele maand augustus in China en dat betekent dat Li-Ran alweer een jaar bij ons is.
Wat is de tijd voorbij gevlogen zeg!



Dinsdag 16 augustus mochten Li-Ran en Yeline en middag met oma en opa naar speeltuin Het Vrouwenhof. Weer een feest voor die kinderen en dan nog wel met oma erbij, dat was helemaal geweldig.

Li-Ran heeft al een paar keer bij opa en oma kunnen slapen, het was weer even wennen maar nu wil hij niet meer anders.
Ook heeft Poppe, het buurmeisje alweer een keertje opgepast.

Het weekend van 21 augustus lekker gezwommen in het zwembad in de tuin, het water was superwarm en de kinderen waren er niet meer uit te krijgen.
Tante Moniek en ome Christ-Jan zijn ook nog met ze komen zwemmen, dat vonden ze natuurlijk grandioos.

Dinsdag 23 augustus met opa en oma naar de binnenspeeltuin Ballorig geweest, mama is inmiddels ook begonnen met werken en gelukkig konden opa en oma oppassen.

Vrijdag 26 augustus een dagje met de trein naar Technopolis geweest in Mechelen, samen met opa en oma. Li-Ran heeft alles gewoon gelopen en een buggy hebben we echt niet meer nodig.

Maandag 29 augustus het laatste logeerpartijtje bij opa en oma en gezellig samen naar de Mac Donalds geweest.

Dinsdag 30 augustus kennis gaan maken met juf Caroline; zijn nieuwe juf en het klasje gaan bekijken.

En dan is die leuke maand weer voorbij en heeft Li-Ran donderdag 1 september zijn eerste schooldag in het tweede kleuterklasje.



Tot september!

Groetjes Angélique