vrijdag 26 februari 2010

Februari 2010



Beste lezers,

hier weer een korte update van onze lieve dochter Yeline.
De meeste foto's die er deze maand opstaan, zijn van Yeline in een gekke bui, vandaar.



Woensdag 3 februari moest Yeline opnieuw op controle bij de tandarts. Ze is daar wederom heel erg flink geweest. We gaan door met de fluortabletjes, blijven goed poetsen vooral de kiezen en Yeline heeft beloofd om meer op haar duimen te letten en ze doet dit inderdaad de laatste tijd erg goed.

Yeline heeft volop deelgenomen aan het carnavalsfeestgedruis.
Mama had een mooie spaanse jurk met alle toebehoren voor haar klaar liggen, maar Yeline moest en zou als politieagent gaan net zoals papa. En zie het dan maar uit haar hoofd te krijgen, niet dus...
Vrijdag 12 februari had ze een optocht op school waar opa, oma en papa naar zijn gaan kijken.



Zaterdag 13 februari is ze met Ome Christ-Jan, tante Moniek en mama naar de optocht in Roosendaal geweest en bij papa op bezoek geweest die toen aan het werk was. 's Avonds mocht ze nog mee naar de lichtjesoptocht in Standdaarbuiten.
Ter afsluiting van de carnaval is ze wederom met ome Christ-Jan en tante Moniek naar de optocht in Bergen op Zoom gaan kijken.
Op de foto is Yeline met gebaren het verkeer aan het begeleiden.



In de krokusvakantie is Yeline een paar dagen bij Ome Christ-Jan en tante Moniek gaan logeren en ze heeft het daar super naar haar zin gehad.

We hebben deze maand ook heel wat afgefeest, opa, oma en ome Christ-Jan zijn deze maand jarig geweest. We hebben al deze verjaardagen gezellig gevierd en voor opa zijn 75ste verjaardag zijn we heerlijk uit eten geweest. Yeline heeft zich daar superlief gedragen; we kunnen wederom trots op haar zijn.
Ook zijn we nog bij Sem gaan feesten omdat hij 6 jaar geworden was. Daar heeft Yeline ook lekkjer gespeeld met Tim, Sem en Mirte.



Ook is Annefleur nog bij ons geweest en Yeline daar, de meisjes blijven een enorme aantrekkingskracht op elkaar hebben.
Lucas een jongen uit haar klas is bij ons komen spelen en Yeline is daar ook een middag naar toe geweest.

Yeline is heel erg lief, maar blijft af en toe haar nukken hebben, maar welk kind heeft dit niet?



Ook had ze deze maand een keer last van ontstoken ogen, maar dan is altijd onze dokter Jan in de buurt, gelukkig maar.
Op dit moment is de verkoudheid net achter de rug, maar nu klaagt ze over oorpijn, even afwachten maar.

Met de zwemles gaat het ook heel goed, deze maand heeft ze een sticker verdiend voor op de rug drijven.

Met haar oogpleister gaat het ook heel goed, ze vroeg van de week of ze 's avonds weer een pleister op mocht doen. In april gaan we opnieuw naar de oogarts.

Yeline is steeds vrijer aan het worden, ze gaat sneller met andere kinderen spelen en legt vlotter contact met volwassenen. Dit is weleens anders geweest en we zijn blij dat ze dit nu zo doet.

Ze is helemaal weg van schaken want dat heeft papa haar geleerd, dammen was niet interessant genoeg. Dus regelmatig wordt er thuis aan tafel een potje schaken gespeeld.

Volgende maand weer meer.

Groetjes Angélique