maandag 29 december 2008

December 2008

Beste webloggers,

Allereerst voor alle trouwe lezers de allerbeste wensen voor 2009; veel geluk en een goede gezondheid toegewenst.

het was een zeer feestelijke maand waarin Yeline enorm verwend is.

Op vrijdag 5 december had Sinterklaas een volle zak cadeautjes thuis gebracht en ook nog bij oma en opa en nog bij tante Moniek en ome Christ-Jan.
Yeline kreeg oa. een duplotrein, een pop die kan praten en bewegen, een opmaakpop, een spel en veel lekkers.
Sinterklaas was natuurlijk ook bij Yeline op school geweest en ze had dit helemaal niet zo spannend gevonden.

De juf zegt dat Yeline op school erg stil maar wel heel braaf is. Moet je ze soms thuis eens zien en horen, maar mama is natuurlijk wel heel trots op Yeline omdat ze zo lief is op school.



Woensdag 10 december zijn we bij May-Lin en haar mama Sophie gaan spelen en hebben we May-Lin haar Sintcadeautjes bewonderd en mochten we er ook mee spelen. Binnenkort komen ze bij ons op visite en kan Yeline haar cadeautjes laten zien.



Yeline is op dit moment heel erg lief en hulpvaardig; ze wil je overal mee helpen en is nergens te beroerd voor. Dit vinden oma en mama erg fijn zo'n extra hulpje in de huishouding. Ook loopt ze de hele dat te zingen en babbelt de oren van je hoofd, heel erg gezellig allemaal. Zeker nu Yeline en mama samen vakantie hebben, maken we het samen vaak gezellig en krijgt Yeline alle aandacht, ook van papa want die is de laatste twee weken ook veel vrij geweest.
Yeline is deze maand twee keer meteen in haar eigen bed gaan slapen maar hierna hield dit weer op. Ook is ze 's nachts nog niet droog, maar dat gaat vast snel komen. Ook roept ze soms dat ze weleens twee keer naar school gaat proberen, maar ze doet nog altijd een middagdutje, dus we zullen wel zien in het nieuwe jaar.



Op zondag 21 december zijn we samen met Jan, Katja en Annefleur op bezoek geweest bij Yang en haar grote broer Alphonse, papa Filip en mama Katrien; die heerlijk had gekookt. Het was weer een gezellige middag en de meisjes waren op het eind dan ook helemaal los en erg ondeugend.

Ook hebben we deze maand de verjaardag gevierd van Jeroen, Jaap, Ingeborg en tante Riet.



Eerste Kerstdag hebben we gezellig met oma en opa thuis gevierd, papa had lekker eten gekookt en Yeline vond het erg gezellig allemaal, alleen miste ze wel ome Christ-Jan en tante Moniek die op vakantie in Egypte waren. Regelmatig stuurde Yeline ze een sms waarin stond dat ze hun heel erg miste. Toen ze terug kwamen kreeg Yeline een mooi flesje met gekleurd woestijnzand en haar naam erin.



Tweede Kerstdag zijn we met de trein met z'n drietjes naar Antwerpen geweest en daar heeft Yeline voor het eerst geschaatst, ze vond het helemaal te gek alleen was het die dag erg koud en was ze het dan ook snel weer beu. Voor de rest hebben we nog de kermis bezocht en lekker frites gaan eten.

Met Oudjaar heeft Yeline voor alle zingende kinderen de deur weer rap opengedaan en vele snoepjes uitgedeeld. Ook is ze nog samen met mama aan het begin van de vakantie bij al haar klasgenootjes een kerstkaart in de bus gaan steken en ze vond het geweldig dat ze er steeds ook een paar terug kreeg.

Oudjaar zijn we bij Jan, Katja en Annefleur gaan vieren en hebben daar lekker gesteengrild en smoutebollen gegeten.

Op Nieuwjaarsdag zijn we bij opa en oma gaan eten en heeft Yeline haar Nieuwjaarsbrief opgezegd:

sterretje, sterretje van de nacht,
sterretje, sterretje lief en zacht,
sterretje, sterretje schitter maar,
geef warmte en licht in het nieuwe jaar.

Van je kleine ster Yeline

Geweldig om dit te horen en te zien.

Helaas is Yeline het oude jaar uitgegaan en het nieuwe jaar ingegaan als een ziek en zielig meisje met hoge koorts en heel erg verkouden.

Tot de eerste maand van het nieuwe jaar,
Angelique