zaterdag 29 oktober 2011

Oktober 2011



Beste lezers,

daar zijn we weer met kort de belevenissen van Li-Ran deze maand.

Woensdag 5 oktober mocht Li-Ran voor de derde keer mee naar de tandarts en hij was nog steeds even flink in de stoel; hij had zijn tandjes goed gepoetst en moet over een half jaar weer pas terugkomen.

Zaterdag 8 oktober had Li-Ran zijn eerste kinderfeestje bij zijn vriendinnetje Saar, die ook bij hem in het klasje zit. Hij vond het geweldig om hier naar toe te mogen en had er heel erg genoten.

Zondag 16 oktober mocht Li-Ran naar zijn eerste voorstelling in schouwburg De Kring. Hij ging daar samen met tante Moniek en ome Christ-Jan kijken naar Sesamstraat. Toen het donker werd vond hij het een beetje eng en vroeg na 5 minuten of ze al naar huis toe gingen, maar toch heeft hij ervan genoten.

Woensdag 26 oktober mocht Li-Ran samen met oma en tante Moniek naar het circus, dit was voor hem de eerste keer en hij vond het allemaal geweldig, vooral de clowns en de vele dieren hebben een enorme indruk op hem gemaakt. Hij vertelt er nog regelmatig over.



Vrijdag 28 oktober 's avonds op school de herfstwandeling gedaan en Li-Ran heeft het hele eind gelopen wat erg knap van hem was, ook dit was voor hem de eerste keer en hij heeft zijn ogen uitgekeken. Sommige dingen vond hij wel wat eng in het donker.



Zaterdag 29 oktober mocht Li-Ran van de gemeente Essen een boom komen planten in het geboortebos. De hele familie (opa, oma, ome Christ-Jan en tante Moniek) zijn mee gegaan. Een boom planten laat dat maar aan Li-Ran over. Als dank kreeg hij nog een getuigschrift en een viooltje mee naar huis.





Voor de rest gaat het heel goed met Li-Ran zowel thuis als op school.
Hij is bang van kleine beestjes en in het donker vindt hij het niet geweldig.
Sommige nachten ligt hij van alles te roepen maar het zijn geen nachtmerries meer.
Li-Ran is bijna 1 meter lang. Hij gaat graag naar school, maar is daar wel erg moe van. In de weekenden moet hij daar echt van bij komen.
En nu kan hij samen met zijn zus genieten van een weekje herfstvakantie.



Tot november,

groetjes Angelique