maandag 26 april 2010

April 2010


Lieve webloglezers,

alweer een update van onze kleine grote prinses Yeline.



Op 4 en 5 april vierden we samen Pasen.
Zondag 4 april mocht Yeline bij papa op zijn werk paaseieren gaan zoeken met een echte paashaas erbij. Daar heeft ze enorm van genoten.
Maandag 5 april mocht Yeline bij oma en opa paaseitjes gaan zoeken samen met ome Christ-Jan en tante Moniek natuurlijk, ze had er binnen de kortste keren een heleboel gevonden.



Yeline mocht in haar Paasvakantie extra gaan logeren bij opa en oma en bij tante Moniek en ome Christ-Jan, Ze is met hen dan ook al een aantal keer naar de speeltuin geweest.



Woensdag 7 april moest Yeline op controle terug bij de oogarts in Merksem. Deze was zeer tevreden; haar zwakke oog was nu sterker dan haar sterke oog. Dus nu hoeft ze haar linkeroog niet meer af te plakken en over een half jaar terug op controle komen. Misschien dat ze in de toekomst weer moet gaan plakken of in het eerste leerjaar een bril voor op het bord te kijken. We zullen wel zien.
Yeline heeft zich heel flink gedragen bij de oogarts; ze luisterde goed en deed alles heel goed mee. Mama en tante Moniek waren supertrots op haar.



Tijdens de Paasvakantie kreeg Yeline helaas wel een blaasontsteking voor de eerste keer. Maar gelukkig was dokter Jan weer onze redder in nood. Ze had niet veel pijn maar moest constant plassen en ook 's nachts heel vaak. Ze kreeg hiervoor antibiotica maar die werkte helaas niet voldoende, toen is haar urine op kweek gezet en ze bleek resistent voor de antibiotica, dus gaf Jan haar andere. Sinds een weekje is ze er gelukkig helemasl van af. Het viel ook niet mee om vier keer per dag daarvoor een drankje te moeten nemen. En al die keren dat ze in haar broek of bed plaste, maar dat hoort er natuurlijk allemaal bij.

Zaterdag 17 april was het kijkles op de zwemles van Yeline; papa, opa en tante Moniek zijn gaan kijken. Ze heeft al veel stickers verdiend en ik verwacht dat ze van het najaar misschien wel op mag voor haar diploma A.


Woensdag 21 april is ze samen met papa naar de roofvogelshow bij haar op school geweest. Dit vond ze super interessant.

Vrijdag 23 april kwam de schoolfotograaf op school en Yeline is hiervoor speciaal naar school toe gegaan.

Zondag 25 april zijn we gezellig met z'n drietjes, ons gezinnetje naar de Moerse bossen geweest en hebben daar heerlijk gespeeld en gegeten.



Woensdagochtend is Yeline met haar klasje en met mama naar twee boerderijen geweest van twee kindjes uit Yeline haar klas. De ene hadden varkens en de andere hadden koeien. Dit was heel leuk en leerzaam.
's Middags is Yeline bij May-Lin en Sophie geweest omdat mama moest werken. Het was heerlijk weer en dus hebben de meisje weer van elkaar genoten en lekker gespeeld.



In een korte tijd zo weer de hele maand voorbij!

Liefs Angélique