dinsdag 28 juli 2009

Juli 2009



Beste lezers,

aangezien het voor Yeline al een viertal weken vakantie is en voor mama de vakantie nog maar net is begonnen, heb ik maar weinig nieuws te vertellen over ons schatje.
Johan moet nog twee weken werken en eind augustus gaan we genieten van een weekje Turkije met z'n drietjes. Maar daar de volgende maand natuurlijk meer over.



Vorige maand vertelde ik dat Yeline zo goed aan het oefenen was om zonder zijwieltjes te fietsen. Helaas heeft ze het oefenen gestaakt en de zijwieltjes zitten erweer terug aan want dat is wel net zo gemakkelijk voor Yeline.



Zaterdag 4 juli j.l. hadden we de meisjes precies drie jaar en wat zijn die jaren toch voorbij gevlogen. Om dit te vieren hebben we samen met Jan, Katja en Annefleur hoe kan het ook anders lekker Chinees gegeten met een ijsje toe.
Annefleur is ook al een aantal keer in de vakantie bij ons geweest en dan heb je een heerlijke dag met die twee meisjes.

Zondag 5 juli hadden we het tweejaarlijks straatfeest en daar heeft Yeline van genoten, ze werd op sleeptouw genomen door de grote meiden en zat bij ze aan tafel alsof ze er al jaren bij hoorde.



Inmiddels zijn Yeline en Annefleur ook gestart met zwemlessen van tante Mieke( de tante van Annefleur). Iedere woensdagmiddag gaan ze met veel plezier naar het zwembad en inmiddels hebben ze de beenslag al aardig onder de knie, nu de armslag nog maar daar wordt aan gewerkt. Ook de mama's vinden het geweldig want dan hebben we eens tijd om lekker koffie te drinken en bij te praten.



Zaterdag 18 juli zijn we samen met Jan, Katja en Annefleur naar Riemst geweest om Noa-Li en haar papa Rik en mama Marie-Paule te bezoeken. Het was heel leuk om elkaar weer eens te zien omdat dit al een hele tijd geleden was. De drie meisjes hebben zich prima met elkaar vermaakt. En de bbq was er heerlijk en de tijd vloog voorbij.

In de vakantie heeft Yeline zich al vermaakt want wanneer het lekker weer is, is ze buiten te vinden samen met opa helpen in de tuin en met oma gaan fietsen en een ijsje gaan eten. Kortom ze wordt enorm verwend en in de watten gelegd.
Ook mag ze nog gaan logeren bij Ome Christ-Jan en tante Moniek dus dat wordt ook weer een feest.
En ze is nog naar het verjaardagsfeestje van Flip geweest; een jongetje uit haar klas die vier jaar is geworden.



Yeline is nu een echte kleuter; ze gaat erg verstandig praten, haar woordenschat breidt zich steeds verder uit, ze is sinds kort aan het rijmen gegaan en ze groeit als kool zowel in de lengte als in de diepte zoals Johan dat altijd zegt. Ze vindt het leuk om te tellen en haar naam zelf te schrijven.

Tot de volgende vakantiemaand!

Liefs Angélique