zaterdag 30 april 2011

April 2011



Beste lezers,

alweer een nieuwe update van Li-Ran.



Op school had Li-Ran grootouderdag met het thema lente; hij was een paardje en kwam als eerste binnen bij al die opa's en oma's. Mama mocht met opa mee komen kijken want oma lag toen nog in het ziekenhuis. Li-Ran is heel vaak bij oma in het ziekenhuis op visite geweest en heeft zich daar heel goed gedragen.



Li-Ran had twee weken Paasvakantie en toen was het prachtig weer om samen met zijn grote zus in de tuin te spelen. Ook mama was toen thuis dus dat was dubbel genieten.
Li Ran kan heel goed fietsen met zijn loopfiets en op de fiets met zijwieltjes. Zo kunnen we samen ook de hond uitlaten.



Li-Ran was met papa naar de kapper geweest waar hij heel lang heeft stil moeten zitten, maar zonder problemen.



Inmiddels is Li-Ran 94 cm lang, al een heel aardig stukje gegroeid dus.

Hij is voor de tweede keer naar de tandarts geweest en ook dit is heel goed gegaan, kan ook niet anders met zo'n flinke zus boven hem.



We hebben met z'n allen kennis gemaakt met Arthur, de kleine broer van Annefleur en al heerlijk met elkaar gespeeld. Li Ran en Yeline kregen ook nog een mooie pet uit China en ze waren daar heel erg blij mee.



Li-Ran is naar de Paasmarkt bij tante Moniek op school geweest en is toen bij tante Moniek en ome Christ-Jan blijven slapen. Weer prima gegaan.



Tijdens Pasen paaseieren gaan zoeken in de tuin bij papa en mama en bij opa en oma. Ook nog een ei geschilderd en Pasen verder bij oma en opa gevierd in de tuin.







Donderdag 28 april werd Li Ran drie jaar, zijn eerste verjaardag bij ons. ´s Ochtends hebben we hem wakker gezongen wat hij in eerste instantie niet leuk vond. Hij vertelde dat we maar weg moesten gaan. Ook wilde hij geen cadeautjes, toen Yeline hem vertelde dat jarig zijn toch wel heel leuk is, draaide hij om als een blad aan een boom.
De rest van de dag is hij heel erg jarig geweest thuis en op school. Opa en oma zijn zelfs een groot deel van de dag bij ons geweest.





Zondag 1 mei vierden we zijn verjaardag voor familie, vrienden en bekenden.Li-Ran is wederom verwend, hij kreeg veel zandbakspullen, zachte bal, zonnebril, motor, pyama, handdoek en hemdjes van Cars en ook nog wat spullen om in water te spelen.











Tot de volgende maand!

Angélique