dinsdag 26 mei 2009

Mei 2009

Beste lezers,

wat heeft Yeline de afgelopen maand allemaal weer beleefd.

Op vrijdag 1 mei kwam Cas, een jongetje uit haar klas en zijn zus bij Yeline spelen.
Het was lekker weer en dus konden ze fijn buiten spelen.



Op maandag 4 mei tot en met dinsdag 6 mei zijn we naar Eurodisney geweest omdat oma 70 jaar was geworden. Natuurlijk gingen opa, ome Christ-Jan en tante Moniek ook mee.
Het was heel leuk en gezellig, Yeline heeft haar ogen uitgekeken en was helemaal weg van Mickey Mouse waar ze ook een knuffel van heeft gekregen, natuurlijk van oma. De wat engere figuren zoals heksen vond Yeline maar niets en zelfs eng.
Ze is dan ook met veel figuren op de foto geweest dit kon ook zo gemakkelijk omdat ome Christ-Jan vanwege zijn gebroken voet in een rolstoel zat; we kregen dan ook vaak voorrang bij attracties en daardoor hebben we veel kunnen doen en zien. Om de beurt zijn we wel met Yeline in een attractie geweest.
Na drie dagen zijn we moe maar voldaan weer terug naar huis gegaan.



Op zondag 10 mei werd ik al om 8 uur 's morgens door Yeline met een ontbijt, tekening en een lekker geurtje verrast voor moederdag.
Op school had ze een heel mooie versje geleerd en dat kreeg ik in de vorm van een dvd, die heel lekker rook met kusjes erop en de opnamen van kinderen uit de klas die om de beurt het versje vertelden. En was er ook nog wat van de kinderen gefilmd in de klas, een geweldig mooi cadeau en Yeline kijkt er ook graag naar.



Net voor Hemelvaart ging papa voor een week met de motor op vakantie en Yeline heeft hem heel erg gemist, maar dat was wederzijds. Sinds Johan terug is, volgt zij hem overal als een soort van schaduw. Dus papa gaat er nogeens goed over nadenken of hij nog wel weggaat.



Dan zijn we nog samen met Annefleur en Katja gaan spelen in een leuke buitenspeeltuin op een woensdagmiddag toen het heel lekker weer was.



Op Hemelvaartsdag is Yeline samen met oma en mama naar dierentuin Blijdorp geweest; de apen en giraffen waren Yeline haar favoriet.



Op school heeft Yeline nog een sportdag gehad en zijn ze een ochtend naar de kinderboerderij geweest.

We hebben deze maand de verjaardag gevierd van Sjanet en tante Moniek.

En Yeline is sinds kort ook aan het rijmen gegaan; dat is soms nog wel moeilijk maar af en toe gaat dat ook best al wel goed

En het laatste weekend van de maand gaan we samen met Jan, Katja en Annefleur een weekend richting Plopsaland. Maar daar de volgende maand meer over.

Wat kleine anekdotes van Yeline:
Oma had een keer wat broodjes laten aanbranden en de keuken stond vol met rook, Yeline vond het wel heel erg misselijk i.p.v mistig.
Ze vind aardbeien met zout (suiker) heel erg lekker.
Ik had een korte broek aan en Yeline vroeg of ik het niet koud had met mijn korte benen.



Volgende maand ook meer over Yeline haar vierde verjaardag.

Groeten Angélique