zaterdag 12 januari 2008

Onze nieuwe Weblog

Beste Weblogger,

Zoals aangekondigd een nieuwe weblog. Makkelijker voor Angelique om te onderhouden en meer mogelijkheden om foto en video te plaatsen. Helaas genereerde toplog geen reacties meer en was de weblog erg traag geworden.

Op deze weblog komen onze twee oude weblogs samen, namelijk:

http://adoptiechina.toplog.nl/ en http://childofchina.toplog.nl/. De weblog over Yeline en haar toekomstige broertje of zusje. Beide weblogs worden met ingang van heden (1 februari 2008) niet meer onderhouden.

We hopen dat u nu weer naar hartelust reageert op onze postings. Mocht u tips of opmerkingen hebben over de weblog, laat het ons weten.

Met vriendelijke groeten,

Johan
Uw moderator

maandag 7 januari 2008

Yeline voor de eerste keer naar school

Lieve webloglezers,

de gehele Kerstvakantie hebben we Yeline voorbereid op het naar school gaan na de vakantie.
We hebben samen haar Bumba schooltas ingepakt en deze moest de afgelopen week overal mee naar toe.
Yeline sprak veel over school en we dachten dat ze er heel veel zin in had.
Heel enthousiast ging ze dan ook maandagochtend naar school, maar bleef mama dan wel aan het handje vast houden. Nadat papa en mama even nog met haar naar binnen zijn gegaan, hebben we afscheid genomen. Ze had er nog geen erg in.
Volgens de juf was ze heel flink geweest en hoopt dat het zo zal blijven gaan. Mama niet; ze was een dag ervoor al heel erg nerveus, heeft slecht geslapen en huilde tranen met tuiten op weg naar huis. Maar dat schijnt er allemaal bij te horen.


Yeline had geverfd op school en volgens haarzelf in de poppenhoek gespeeld en ze is de hele ochtend en eigenlijk ook de rest van de dag droog geweest. Jullie begrijpen wel dat wij super en supertrots zijn op ons meisje. Ze was trouwens ook even boos geweest en had moeten huilen toen ze buiten gingen spelen want ze had gedacht dat mama nog steeds buiten op haar stond te wachten. Ook was ze dol enthousiast toen oma en mama haar kwamen halen.

Eigenlijk wilde ze nog wel een keer naar school en het duurde even voordat ze haar middagdutje ging doen. Aan het eind van de middag was ze toch wel moe en wat hangerig. Yeline gaat voorlopig drie ochtenden naar school; de maandag-, de woensdag- en de vrijdagochtend.

Volgende keer meer over school.

Groetjes

Angélique