zondag 28 september 2008

September 2008

Hallo beste webloglezers,

hier weer even de stand van zaken over ons prinsesje Yeline.

Op maandag 1 september ging Yeline vrolijk naar school en eigenlijk doet ze dat nu iedere dag en komt dan ook weer lachend uit school. Afscheid nemen doen we iedere ochtend heel kort dan aan de hand bij een juf en dat gaat prima; veel beter als vorig jaar.

Iedere dag is ze dan ook volop aan het zingen; het liedje Hansje Pansje Kevertje is wel haar favoriet. 's Middags is ze dan serieus moe van school en doet dan nog haar middagdut.

Annefleur is een paar keer deze maand bij ons geweest; het is gewoon mijn oppaskindje geworden en de twee dames hebben dan een hele middag dolle pret. Ze vermaken elkaar prima en je hebt er dan bijna geen omkijken meer aan. Heerlijk zo om die twee dan bezig te zien.

In een weekend had Yeline bij oma en opa gelogeerd en was daar met haar hoektandje gevallen op een krukje. Het tandje stond een beetje los en wat scheef en haar mondje deed wel wat pijn. Maar de tandarts mocht absoluut niet in haar mondje kijken. Ook kreeg ze op een avond zomaar hoge koorts en de volgende dag was het weer over. Misschien dat het iets daarmee had te maken.

Op zondag 7 september is Yeline samen met mama, Ome Christ-Jan en Tante Moniek naar de kermis in Roosendaal geweest. Ze had ook nog centjes gekregen van opa en oma en ze is dan ook bijna in alle kinderattracties geweest en ze had de dag van haar leven.

Op zondag 21 september is Yeline alweer naar de kermis geweest op Den Uil, samen met papa, mama, Ome Christ-Jan en Tante Moniek.
Ze heeft zich daar laten schminken als giraffe, kreeg van de clown een oranje hondje gemaakt van een ballon en ze won nog wat prijsjes. Het springkussen vond ze ook het einde op de kermis. En als afsluiting lekkere smoutebollen, waar Yeline zo dol op is wat wil je dan nog meer.

Het laatste weekend van september zouden we samen met Jan, Katja en Annefleur op visite gaan naar Rik, Marie-Paul en Noa-Li; helaas is dat in het water gevallen omdat Noa-Li ziek was vanwege bronchitis en papa ziek op bed ligt met koorts door een serieuze ontsteking aan de elleboog. We gaan snel een nieuwe afspraak maken zodat we toch weer eens kunnen bijpraten.

Toen hebben Ome Christ-Jan en Tante Moniek haar meegenomen naar De Flikkendag in Gent. Ze heeft daar volop gedanst en bijzonder goed genoten. Heeft ze toch nog iets leuks kunnen doen het laatste weekend van deze maand.

Voor de rest gaat het eigenlijk heel goed met Yeline; ze eet goed en slaapt goed. Soms kan ze weleens veeleisend zijn en de baas spelen, maar welk kind doet dat niet op deze leeftijd. Maar hierdoor ziet ze thuis ook regelmatig de hoek want ze moet heel goed begrijpen dat dat gewoon niet kan en mag.

Volgende maand is er weer een China reunie, maar daar de volgende keer meer over.


Groetjes Angélique