vrijdag 28 september 2007

Kleine start gemaakt met verzamelen documenten

Beste webloglezers,

Aangezien Jan en Katja al hun intakegesprek hebben gehad bij Horizon en we nog steeds met elkaar terug naar China willen om voor Annefleur en Yeline een broertje of zusje te gaan halen, zijn we alvast gestart met een document aan te vragen wat heel lang duurt.
Natuurlijk hebben we goede hoop op 15 november a.s. maar konden het niet laten om te beginnen met dat ene document. Het bewijs van goed gedrag moeten we in Nederland aanvragen in de gemeente waar we het laatst hebben gewoond. Zij sturen dit digitaal door naar Den Haag en dan krijgen we dit thuis gestuurd. Dit alles kan wel minimaal acht weken duren. De vorige keer bij Yeline heeft het nog langer geduurd.
Dus wat schetst onze verbazing; ligt het binnen twee weken al bij ons thuis, dat is snel, lijkt Overtoom wel. Over een tijdje gaan we stiekem al wat meer documenten verzamelen; het blijkt immers dat veel koppels dit ook zo doen. Jan en Katja hoeven dan niet superlang op ons te blijven wachten en dan kunnen we samen alle documenten bij Horizon gaan binnenbrengen en zijn we er zeker van dat we samen kunnen afreizen.

Ik wil nog wel even kwijt dat we heel blij zijn met zulke vrienden voor het leven! Ze bestaan dus echt. Jan en Katja willen persé op ons wachten.
Johan en ikzelf zijn hier natuurlijk heel erg blij en gelukkig mee. En wanneer het 15 november a.s goed afloopt, zijn we allemaal happy en kan het voor ons niet meer stuk.


Liefs Angélique en speciaal voor Jan en Katja een hele dikke zoen!

dinsdag 25 september 2007

Echt gestart met procedure Pukkie 2.....

Beste allemaal,


Donderdag 7 september heb ik gebeld naar Kind en Gezin en gevraagd of ik al de stukken mag gaan verzamelen voor de Jeugdrechtbank, zodat we deze zo spoedig mogelijk kunnen gaan binnenbrengen.

Dinsdag 19 september samen met Yeline naar de gemeente Roosendaal geweest voor en huwelijksakte en de geboorteakte van ons alletwee. Dit zijn dan de eerste papieren die nog zijn voor de rechtbank.

Woensdag 20 september naar de gemeente in Essen geweest voor een bewijs van woonst.

Maandag 25 september zijn Johan, Yeline en ikzelf naar de Jeugdrechtbank geweest om de papieren binnen te brengen. We moeten ongeveer zes weken wachten voor we een oproep krijgen, werd ons daar verteld.


Angelique