vrijdag 19 januari 2007

Eindelijk bericht van CAW "De Mare" ...

Beste allemaal,


Een gelukkig nieuwjaar en ook voor ons........


Het nieuwe jaar is voor ons goed gestart omdat we nu eindelijk bericht hebben gekregen van De Mare.

Donderdag 11 januari een brief ontvangen van De Mare waarin we toestemming moeten geven omdat het nazorgrapport van Yeline op te vragen bij onze adoptiedienst Horizon. Meteen maar de handtekeningen gezet en opgestuurd.

Woensdag 17 januari weer een brief ontvangen van De Mare dat erop 16 februari om 14.00 u. een huisbezoek zal plaats vinden en dat Yeline hierbij aanwezig moet zijn.
En op woensdag 28 februari om 10.00 u. een gesprek met de psycholoog op de dienst zelf. Laten nu net mijn ouders die dag nog op vakantie zijn, maar geen nood Katja en Annefleur komen met alle liefde en plezier die dag op Yeline passen.
Dan moeten we zo spoedig mogelijk ons levensverhaal van de eerste adoptie opsturen en deze is meteen vrijdag 19 januari op de post gegaan.
Dan moet er van ons beide een medische vragenlijst ingevuld worden door of samen met de huisarts en de arts moet een medisch attest voor ons invullen en ondertekenen. Jan dus maar even lief aankijken en dit met hem gaan bespreken.

Woensdag 24 januari de medische attesten meteen maar weer opgestuurd naar De Mare, voor de zekerheid van alles maar een kopie gemaakt en zo kan alles dan in het nieuwe dossier.
Zijn we in ieder geval vlot met opsturen dus aan ons kan het lange wachten toch echt niet liggen.
Angelique