woensdag 28 januari 2009

januari 2009



Beste, lieve lezers,

eigenlijk heb ik deze maand maar weinig nieuws te vertellen over onze prinses Yeline, maar ik zal toch een poging wagen.

Yeline is de eerste week van dit nieuwe jaar nog best wel erg ziek geweest, maar nadat we een bezoekje hadden gebracht aan dokter Jan en deze de nodige medicijnen voorgeschreven had, ging het zienderogen beter met haar. Na een paar dagen begon ze niet te eten maar echt te vreten, de oren van onze kop af.
Nu gaat het heel goed met haar al is ze nog steeds regelmatig verkouden met een goede loopneus en wat hoesten, maar dat loopt ze waarschijnlijk steeds in school op, vermoed ik.

Bij Jan en Katja lag er trouwens ook nog een pakje onder de kerstboom voor Yeline; een heel mooi prentenboek wat gaat over een Chinese prinses, hoe kan het ook anders.

Op dit moment gaat alles heel goed met Yeline; ze is ontzettend lief, vrolijk en goedgehumeurd. Ze gaat tegenwoordig met veel plezier naar school en gaat er ook steeds meer over vertellen.



's Avonds gaat ze lief en braaf naar bed, is vaak nog niet droog 's nachts en ze doet nog iedere middag een goede middagdut, maar het begint minder te worden. Wanneer je dan tegen haar zegt dat ze dan wel twee keer op een dag naar school kan gaan, zegt ze steeds nee en dat ze liever bij mama blijft anders ben ik zo lang alleen.

Met oma en opa is Yeline de dikste vrienden, die relatie tussen hen kan echt niet meer kappot. Yeline gaat ook regelmatig naar hen toe en je kunt aan haar zien en merken dat ze zich daar helemaal thuis voelt.

Op een zondag in januari zijn May-Lin en haar papa Ron en mama Sophie op visite geweest en dat was natuurlijk weer beregezellig, het was alleen jammer dat Yeline toen nog wat ziek was, maar ze heeft af en toe toch wel met May-Lin gespeeld.

Deze maand is Yeline nog bij de opendag van papa zijn werk geweest, bij ome Christ-Jan naar zijn nieuwe kraan gaan kijken, bij mama even langs op school geweest samen met opa en oma en met tante Moniek vaak gespeeld deze maand.

Tot februari dan maar weer, hopelijk heb ik dan weer meer nieuws te melden.




Angélique