woensdag 31 maart 2010

Maart 2010



Lieve webloglezers,

hier weer een kort berichtje over Yeline.

Op maandag 1 maart nam papa afscheid van zijn werk in Breda en mochten Yeline en mama mee. Daar heeft Yeline erg van genoten; haar papa die toen in de belangstelling stond. Ze kreeg daar ook nog een schaakcomputer en die kwam heel erg goed van pas.

Woensdag 3 maart is Yeline naar het verjaardagsfeestje bij Lucas geweest en had daar heel veel plezier; toen ik ze kwam halen, wilde ze immers niet mee naar huis, dat is een goed teken, maar Lucas is dan ook haar grote vriend.

In de week van 8 t/m 12 maart was het thema in Yeline haar klas 'anders zijn' en stond China centraal. Ze hadden een Chinees restaurant en allerlei werkjes rondom het anders zijn gemaakt. De juf had de spullen van Yeline haar adoptie gevraagd en vol trots heeft Yeline alles laten zien en verteld. Wij vonden dit een heel leuk initiatief van de juf.

Wat ook wel leuk is om te vermelden is dat mensen toch heel vaak zeggen dat Yeline op mij lijkt en dat is natuurlijk heel erg leuk om te horen.



Op dinsdag 9 maart hadden we oudercontact bij juf Caroline; zij was zeer tevreden over Yeline; ze speelde vaak op de blokkenmmat, kon met iedereen goed opschieten, was dol op knutselen en kon zich heel lang concentreren op een werkje.
Papa en mama natuurlijk weer supertrots.

Dan is Yeline nog een keer bij Jasmijn gaan spelen en is Jasmijn bij ons komen spelen. Twee leuke, lieve en rustige meiden, die heerlijk samen konden spelen.

Zondag 21 maart zijn we naar de voorstelling van Kabouter Plop en het circus geweest in de schouwburg, ook daar heeft Yeline van genoten.



Ook is Yeline deze maand een aantal keren bij Ome Christ-Jan en tante Moniek geweest, dat vond ze helemaal niet vervelend en heeft ze daar zowat arm gegeten.
Waarschijnlijk is Yeline erg aan het groeien omdat ze veel moe is, veel slaapt en heel veel eet. Ja, kleine meisjes worden groot, helaas.

En zondag 28 maart kwamen Noa-Li en Annefleur samen met hun papa's en mama's bij ons op visite. De meisjes hebben heerlijk gespeeld en de papa's en mama's zijn weer bijgepraat. Het was een zeer gezellige zondag, de laatste van maart.




Tot april allemaal!