woensdag 30 november 2011

November 2011



Beste lezers,

dit gaat een van de laatste updates worden over onze keizer Li-Ran, alleen in december komt er nog een vervolg en dan gaan we ermee stoppen om Li-Ran ook zijn privacy en rust te gunnen.

De eerste week van november was het voor Li-Ran herfstvakantie en was papa lekker thuis. Deze week had hij echt nodig om bij te komen en uit te rusten.

Op vrijdag 11 november is hij even bij mama op school in de groep komen kijken samen met opa en oma, maar dit vond hij best wel eng al die grote kinderen bij mama in de klas, die hem allemaal zo schattig vonden.



Zaterdag 12 november zijn we naar de aankomst van Sinterklaas geweest in Roosendaal en dit vond hij geweldig ook May-Lin en Sophie waren met ons mee gegaan.

Zondag 13 november hebben we een bezoek gebracht aan Anne-Li en haar papa Luc en mama Annick, ook dit was erg gezellig.

Hij is mee geweest toen zijn grote zus moest afzwemmen voor haar diploma A, hij noemt haar tegenwoordig grote zus i.p.v. Yeline.



Li-Ran gaat iedere week heel graag met opa en oma mee naar huis om daar een dagje te logeren. De volgende dag gaat hij meestal met opa een eindje fietsen en naar de eendjes kijken.

Zondag 27 november mocht Li-Ran mee naar Heros; het werk van Ome Christ-Jan waar Sinterklaas kwam. Daar kreeg hij een hele stoere auto op grote wielen. Hij was totaal niet bang, had een mooie tekening gemaakt en sprak honderduit tegen de Sint en zijn Pieten.



En ten slotte op woensdag 30 november mocht hij wederom naar Sinterklaas bij papa op zijn werk en daar kreeg hij een mooie houten trein.



Misschien dat de Sint in december nog wat voor hem gaat brengen maar dit wachten we nog maar even af, daarover de volgende maand meer.

Angelique

1 opmerking:

  1. Hoi lieverds,
    wat een mooi verslag weeral...
    En flinke Li-Ran, niet bang van de sint!! Jammer dat jullie de blog stopzetten maar wel begrijpelijk natuurlijk.
    Met ons ook alles prima!
    Tot mails dan maar
    Heel veel liefs van ons
    Rachel Werner en Jin xxx

    BeantwoordenVerwijderen