donderdag 2 september 2010

Korte update Li-Ran




Beste, lieve lezers,

nog maar een week zijn we thuis en het lijkt wel of Li-Ran altijd al bij ons is geweest. Toen we vorige week thuis kwamen, is hij meteen met Yeline met het keukentje gaan spelen. Het is allemaal heel vertrouwd en Li-Ran heeft dan ook al echt zijn draai gevonden.




Hij eet, drinkt en slaapt goed, al geeft hij voor het slapen wel een kort protest met een heftige huilbui van maximaal 5 minuten. Wanneer hij zijn zin niet krijgt, kan hij wel eens een woedeaanval krijgen door zich te laten vallen op de grond en met zijn voeten te stampen. Hij is immers twee en in de fase van NEE!



Li-Ran is heel graag buiten, de dieren vindt hij geweldig en vertelt hele verhalen in het Chinees. Hij begrijpt alles wat je tegen hem zegt en soms neemt hij je mee om iets duidelijk te maken. We zijn bij Yeline op school gaan kijken en dat vond hij geweldig; we hebben hem dan ook meteen ingeschreven en na de herfst mag hij al naar school. Hij is zeer zelfstandig en wil graag alles zelf doen, eten kan hij als de beste maar dan ook nog keurig netjes.



We beginnen nu een beetje in het ritme te komen, maar het is best wennen met z'n viertjes samen; er moet goed gepland worden en vaker rekening met elkaar gehouden worden, maar dat went snel genoeg.
We gaan nog een lange tijd van elkaar en lekker thuis genieten.



Groetjes van een zeer trotse mama

1 opmerking:

  1. Lieve Angelique, Johan, Yeline en Li-Ran.

    Wat leuk om te lezen dat hij al zo snel zijn plekje in jullie gezin heeft gevonden. Ik zal zeker de komende tijd hier terug komen om te lezen hoe het met hem gaat, ook als we weer samen werken...
    Ik wens jullie heel veel geluk en veel liefde met elkaar. Binnenkort bel ik om eens af te spreken.

    Dikke X, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen